Edző vagy, nem íródeák! 10 érv az automatizált klubirányítás mellett!

Kezdetnek engedj meg pár kérdést:

  • Olyan sportoktató vagy, aki szereti az órák előtt füzetbe körmölni a bérletbefizetéseket, másik listába a jelenléteket, a naptárba pedig a bejelentkezéseket? Mindezekre elmegy alkalmanként összesítve kb. 10-15 perced, létszámtól függően
  • Esetleg alig várod, hogy az edzések után otthon fáradtan nekiállj összerendezni a különböző listákat: ki volt edzésen, kinek van érvényes bérlete, kinek nincs, ki tartozik, ki mikor melyik napra és milyen edzésre jelentkezett be? Ez adatmennyiségtől függően naponta akár fél-1 órát is elvonhat a szabadidődből, amit tölthetnél a szeretteiddel, sporttal vagy kikapcsolódással.
  • Végezetül majd elepedsz, hogy egyenként kiküldd az e-maileket a következő edzésekről, a tanítványok tagdíjairól, a bérlettartozásokról, a vendégeid által teljesített óraszámokról, miegymás?

Hát hogyne! Ki ne vágyna ezekre ahelyett, hogy az edzések előtt 1-1 kattintással a jelenléttől kezdve az összes többi adat (egyéni és összesített sportolói adatok, pénzügyi infók, statisztikák) automatikusan frissüljön a saját online ügyviteli rendszerében, amelyet mobilon is bármikor elérhet. Hmm…rákérdezhetek?

Valószínűleg Te sem vagy ilyen és nem ismersz olyan edzőt vagy mestert, aki az előbbiekben lelné örömét, mert a sportklubok életében felmerülő adminisztráció bár nagyon fontos, emellett nyűg, időzabáló tevékenység, azaz a „szükséges rossz”. Van azonban egy kézenfekvő megoldás arra, hogy a nélkülözhetetlen nyilvántartásoknak kizárólag az előnyeit élvezd, a hagyományos módszerekhez képest harmad annyi időbefektetéssel, ez pedig az online automatizált klubirányítási rendszer.

Léteznek online bejelentkezési szoftverek, amelyeken keresztül a tanítvány / vendég jelzi az edzésen való részvételét, de ezek a rendszerek nem segítenek a tengernyi más admin teendő leegyszerűsítésében. A következőkben összeszedtük a legjellemzőbb feladatokat, amelyek egy edző / sportklub vezetőjének életében napi-heti szinten állandóan jelentkeznek, ezáltal extra terhet rónak az amúgy is elfoglalt oktatóra.

Az említett feladatokat egy válaszlistába rendeztük, és most kérnénk egy szívességet tőled. Oszd meg velünk a tapasztalataidat!

Alábbi mini kérdőív anonim, semmilyen kötelezettséggel nem jár, és mindössze 35 mp-et vesz igénybe. Viszont nekünk fontos információkat árul el arról, hogy edzőként/oktatóként milyen ügyviteli problémákkal szembesülsz nap mint nap.

Szóval nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy számodra mely adminisztratív teendők a legidegesítőbbek, mert az edzésekből vagy a szabadidődből veszik el az értékes időt? (Többet is megjelölhetsz.)

Köszönjük, hogy kitöltötted a kérdőívet! Ebben az esetben láthatóvá váltak a többi klubvezető összesített válaszai is.

A fenti feladatok szinte minden sportklub vezetőjének és egyéni edzőnek napi szinten rabolják az idejét, emellett komoly munkát igényel a papír alapú listák és excel táblák napra készen tartása. A MotiBro online automatizált sportadminisztrációs szoftvere a felsorolt problémák mindegyikére kínál megoldást, sőt ezeken felül a tanítványok megtartásában is segítségére lesz a használójának.

Íme 10 alapvető MotiBro funkció, amelyeknek köszönhetően harmadára csökken klubod és edzéseid adminisztrációjával töltött idő:

  1. mobilra optimalizált kezelőfelület, de PC-n is működik
  2. sportolói jelenléti ív
  3. átlátható órarend (létszám, online bejelentkezés/lemondás)
  4. bérlet / tagdíj befizetések kezelése
  5. kintlevőség kezelése
  6. automatikus értesítések, e-mailek az edzőnek, sportolóknak, szülőknek
  7. tanítványok / vendégek adatainak karbantartása (gyermekek esetében szülőké is)
  8. tanítványok életútjának követése
  9. egyéni edzésnapló, edzéstervezés, mint motivációs eszköz
  10. összefoglaló kimutatások, pl. aktív tagok, részvétel, befizetések…

… és ezek csupán az alapfunkciók, a MotiBro a tanítványok / vendégek motivációjához és megtartásához, az egyedi események, táborok megszervezéséhez, valamint a rendszeres kommunikáció elősegítésére is megoldást nyújt. Te is könnyedén megismerheted a rendszerben rejlő összes lehetőséget, amelyek leveszik a klubmenedzsment terhét a válladról. Jól hangzik, ugye?

Ismerd meg élőben!

Ingyenes demó

Egy rövid bemutató többet mond ezer leírásnál. Ha szeretnéd működés közben látni a Motibrót, kérj ingyenes konzultációt most!

Nyíl

Valójában nem az a kérdés, hogy érdemes-e hagyományos nyilvántartásról az automatizált rendszerre váltani, a kérdés inkább az: mikor váltsunk, és milyen teendőkkel jár az átállás.

Kíváncsi vagy, hogy ügyfeleink tapasztalatai alapján hogyan segítheti a Te mindennapjaidat is a MotiBro rendszer? Esettanulmányainkból máris megtudhatod.

Az online adminisztrációs szoftver a befizetések és tartozások nyilvántartásában is segítségedre lesz, erről itt olvashatsz bővebben.

Tetszett a cikk? Oszd meg mással is!

FacebookCopy LinkMessengerWhatsApp

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!