Nitayoga Központ a jóga nyitott kapuja

Kiszámítható működés a MotiBro segítségével

Egy nagy létszámú stúdiónál a termek foglaltsága, a be- és kijelentkezők forgataga a MotiBro segítségével szinte teljes mértékben automatizáltan átlátható és kezelhető, mind a stúdió vendégei, mind vezetője, Pósa Fati számára. A rendszer bevezetése óta elapadt a korábban rendszeres reklamációk sora, amit a gyakorolni érkező, de a teltházas órára bejutni nem tudó jógázókból áradt, illetve a már bejelentkezett vendégek előre automatikusan értesülnek, ha változás van az adott óra megtartásával kapcsolatban.

A Nitayoga Központról: A Nitayoga Központ Kiss Zoltán Nitai vezető jógaoktató koncepciója szerint működik, aki lelki avatást kapott, és már 15 éves kora óta jógázik. 4,5 évet tanult Indiában különböző helyeken, hatha jógamester képesítését is az indiai jógaegyetemen, Delhiben szerezte. Ettől a szellemiségtől a Nitayoga Központ nem tornateremként, hanem egy spirituális központként működik. Budapest VII. kerületében, egy helyszínen két teremben, hat oktatóval várja a gyakorlókat. Mérsékelt áraival és minőségi képzéseivel a jóga népszerűsítésének egyik vezető műhelye Magyarországon.

A kihívás

A Nitayoga Központ a jóga szellemiségét mindig is elérhető árú órákon, barátságos vezetéssel tette elérhetővé, hogy teljesítse küldetését és minél szélesebb közönség felé tárja ki a kapuit, terjesztve a jóga szellemiségét. Sajátossága, hogy többféle, csak speciális szakképesítéssel tartható, kiscsoportos órákat is kínál, egy-egy szűkebb réteg igényeit kielégítve ezzel. Ilyen típusú órákon előfordul hogy a létszám egy minimális szint alá süllyed, és ilyenkor elhalasztják az órát, nem kis kommunikációs feladatot róva az oktatóra, illetve a stúdióvezetőre. A sokféle óra időpontjának, teremigényének, várható létszámának, illetve esetleges áthelyezésének, az oktató helyettesítésének követése és aktív kezelése korábban rengeteg időt és személyes figyelmet igényelt a stúdió vezetésétől. A stúdió vezetője a MotiBro bevezetése mellett döntött, az átlátható és kiszámítható működés kialakítása céljából.

Pósa Fati, stúdióvezető:

„Jó dolgozni a MotiBro-val. Örülök, hogy a kéréseimet nemcsak figyelembe veszik, hanem meg is oldják. Nagyszerű, hogy működik nálunk a MotiBro, mert hatalmas munka lenne egy ilyen széles képességekkel bíró rendszer saját magunknak való kifejlesztése.”

A megoldás

A Nitayoga Központ kiszámítható működéséhez úgy járul hozzá a MotiBro, hogy a központ honlapján, valós időben frissülő órarend alapján tudnak a vendégek bejelentkezni, anélkül hogy fel kellene venniük a kapcsolatot a stúdió vezetőjével. Emellett az oktatók szintén bármikor és bárhonnan meg tudják nézni, hogy miként alakul a következő órájuk létszáma, a foglalkozás előtt pedig a mobiltelefonjukon pár ujjmozdulattal tudják regisztrálni, hogy ténylegesen kik jelentek meg az órán. A bérletértékesítést is ugyanilyen egyszerűséggel és átlátható módon intézhetik gyorsan, papírmunka nélkül.

A) 1/10-re csökkent a stúdióba beérkező váratlan telefonhívások száma.
B) A stúdió vezetője távolról is valós időben rálát a termek, órák működésére.
C) A vendégek pontosan értesülnek az órarendről, bejelentkezésről, bérletről.

Mindezt valós időben tudja követni a stúdióvezető, akkor is, ha nincs személyesen jelen minden órán. Megnyugtató mind a vendégek, mind a vezetés számára, hogy ha érkezik egy új gyakorló a terembe, akkor azonnal bekerül a MotiBro rendszerbe a neve és feltöltheti fotóját, be tudják rögzíteni a releváns személyes egészségügyi adatait (ha ez valakinél fontos), és az oktató ismerősként tudja köszönteni már a következő alkalommal anélkül, hogy fejben kellene tartania minden új vendég nevét, ügyes-bajos dolgait…

Mindent összevetve, nemcsak leegyszerűsítette a MotiBro a stúdió vezetésének az órák adminisztrálásának feladatait, de a Központ vendégei számára megbízható körülményeket tett lehetővé a jóga zavartalan gyakorlásához.

Namaste.

Ismerd meg élőben!

Ingyenes demó

Egy rövid bemutató többet mond ezer leírásnál. Ha szeretnéd működés közben látni a Motibrót, kérj ingyenes konzultációt most!

Nyíl

Tetszett a cikk? Oszd meg mással is!

FacebookCopy LinkMessengerWhatsApp

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!