MotiBro tagnyilvántartó és klubmenedzser szoftver – statisztikák, befizetések, kommunikáció egyetlen kattintással

Szabadulj meg az adminisztrációtól és nyerj 1 óra szabadidőt naponta!


TÚL ELFOGLALT VAGY?

A MotiBro megkönnyíti az életed, átláthatóbbá teszi a nyilvántartásaidat, és leveszi a válladról a papírmunkát. A telefonodon pillanatok alatt regisztrálhatod a jelenlétet, a befizetéseket, a fényképes tagnyilvántartásban pedig gyerekjáték követni a tanítványok fejlődését.


Edző vagy nem íródeák!

Edzőként, oktatóként a legfőbb feladatod, hogy a tanítványaidra figyelj. Az uszodában komoly a tét: elég egy pillanatra félrenézni, és máris megvan a baj. Ne oszd meg a figyelmedet, és ne küzdj közben a papírmunkával!


A MotiBro segítségével az adminisztráció vendégenként: 1 másodperc


Ismerős a helyzet?

Peti szeptemberben kezdett úszni tanulni, és jól is haladna, de gyakran elmaradozik az óráról; vagy azért, mert az anyukája elfelejtett regisztrálni, és már nem fért bele a keretbe, vagy azért, mert az utolsó pillanatban megfázott (és persze a szülők elfelejtettek lejelentkezni az óráról.) A sok pótlás miatt a bérletét is nehéz követni, soha sem tudni pontosan, hogy hány alkalom van még hátra. Gyakran előfordul, hogy otthon hagyja az úszáspénzt, te pedig a jó szíved miatt mindig adsz neki egy kis haladékot, de képtelen vagy fejben tartani, hogy hányadán is álltok. Pedig az anyukája éppen itt áll előtted, és tudni akarja, hogy kell-e fizetni a jövő héten, és hogy mikor mehet Peti a haladó csoportba…

Ha emberekkel foglalkozol, gyerekeket vagy felnőtteket tanítasz, mindig lesznek kisebb-nagyobb problémák, amik felborítják a megszokott rendet. Minél több tanítványod van, annál nehezebb ezeket kezelni! A kockás füzet vagy az excel tábla pedig bonyolult, időigényes, és az uszodában amúgy sem túl praktikus megoldás.

A MotiBro segítségével mindez gyerekjátékká válik: a szülők vagy a tanulók a mobiljukon egyetlen kattintással (pöccintéssel) jelentkezhetnek az órákra, meg tudják nézni a bérletüket, sőt, akár bankkártyával, online is meg tudják újítani azt. Te is villámgyorsan tudod menedzselni a foglalásokat, lemondásokat, számlákat, órarendedet, befizetéseket, nincs több késés, elmaradás.

Több oktatóval dolgozol?

Nézd meg az összefoglaló statisztikákat, készíts oktatói kimutatást a havi elszámoláshoz – mindezt másodpercek alatt, valós időben.

Gyerekeket (is) edzel?

A szülők saját online adatlapjukon tudják megnézni a gyerek fejlődését, a befizetést, a jelenlétet. Személyre szóló üzeneteket tudsz küldeni a gyereknek, a szülőnek, vagy akár az összes tanítványnak egyszerre.

Edzőtábort szervezel?

A MotiBro nem csak a befizetéseket és a kintlévőségeket jelzi, de fejben tartja a speciális menüket, ételallergiákat, egyéb különleges igényeket is – és ezekre egyszerűen készíthetsz személyre szabott árkalkulációkat

És ez még csak a kezdet…

Ha csak az alapfunkciókat használod…

Napi 1 óra adminisztrációt spórolhatsz meg

5-30%-kal több lesz a ténylegesen befolyó bevételed.

Elmondani is sok lenne, hogy mi mindenben tud még segíteni a MotiBro – kattints inkább és próbáld ki ingyen!

Név

Email

Telefonszám

Üzenet (opcionális)

    Send this to a friend